top of page
  • rRebel

Vill ni veta hur det går i nya lokalen?

I förra veckan var vi förbi vår nya lokal i Hökarängen. Det var nämligen dags att gå igenom vilka larmlösningar som ska installeras. Vi passade då på att gå runt för att se hur långt dom har kommit med renoveringen. Och det hade hänt en hel del.

Nu är allt som ska rivas rivet, och allt golv som ska gjutas i betong klart. Vi har valt att behålla så mycket original material som möjligt, därför är både klinker och kakel kvar på många ställen. Nu jobbar dom på ytskiktet av alla väggar och sen är det dags för målning. Efter det måste det väl ändå vara dags att fundera på vilka fåtöljer vi ska ha, vilken espressomaskin som ska stå på köksbänken och om det ska vara neonrosa väggar ner till nedervåningen.

Nu längtar vi väldigt mycket efter att få flytta in, att få se lite mer dagsljus, mer plats och yta men framför allt att få bjuda över er på en kopp kaffe utan att behöva ursäkta oss med vår provisoriska lokal.

Under april och maj ser det ut som vi kan flytta in, sen ska det packas upp och fixas. Till augusti blir det inflyttningsfest, då har vi hunnit packa upp och alla gäster är solbrända och pepp på fest i stan igen.rRebels <385 visningar

Comments


bottom of page