top of page

Mazzer.

Allt började på 1940-talet, när Luigi Mazzer startade företaget
"La Venta" som började tillverka kaffekvarnar i Italien. 

Efter en period av stora framgångar bytte dom namn till; Mazzer Luigi S.p.a. Och sedan dess har många ansett Mazzers kvarnar vara ett riktmärke inom espressokvarnar. De är hållbara, konsekventa, precisa och utrustade med malskivor av högsta kvalité. Idag säljs Mazzers kvarnar till 90 länder runt om i världen och vi på rRebel är stolta över att kunna erbjuda Mazzers sortiment. Det är ingen hemlighet att bakom varje bra espressomaskin finns en kraftfull espressokvarn – och Mazzer är inget undantag.

Kold S

Major V

Super Jolly Pro V

Professionella kaffekvarnar från Mazzer

Alla professionella kaffekvarnar från Mazzer är kvalitetssäkrade, bland annat genom sättet som de produceras på. Deras kvarnar är certifierade och producerade i deras egen fabrik och på så sätt tar Mazzer ständigt hänsyn till både teknik och innovation i sin produktion. Hos Mazzer är de två viktigaste funktionerna hållbarhet och tillförlitlighet, därför är deras produkter noggrant kontrollerade in i minsta detalj. Det gör att man får en produkt av högsta kvalité. Mazzers kaffekvarnar finns i olika utföranden, olika storlekar och med flera specialfunktioner. Möjligheterna är många och oavsett om du behöver en kvarn som inte låter för mycket i kaffebaren, eller om du behöver en kvarn med fläktar så att temperaturen i kvarnen inte blir för hög, så finns båda delarna att hitta i vårt sortiment. Det finns både större och mindre kvarnar, det finns helt enkelt något för alla.

Egenskaper hos Mazzers kaffekvarnar

Mazzers kaffekvarnar har som tidigare nämnt en mängd olika funktioner, vilket gör att man kan hitta en kvarn som passar just sina önskemål. Några av funktionerna som går igen i många av Mazzers kvarnar är: steglös justering för inställning av malningsgrad, digital LED-display, timer, elektronisk styrd ventilation och mycket mer. Från de större kvarnarna till de mindre kvarnarna är malningstiden 4-10 sekunder. Det gör det möjligt att snabbt och effektivt mala mycket kaffe på kort tid.

Mazzers kaffekvarn i en stilren design 

Mazzers kaffekvarnar är gjorda i en stilren och klassisk design och passar in i alla kaffebarer eller restauranger. Alla är tillverkade i en snygg, helgjuten aliminium konstruktion: italiensk design av högsta kvalitet.

Kom och testa Mazzer hos oss

Kom och besök oss i Hökarängen för att klämma och känna på Mazzers kaffekvarnar. Hör av dig till oss innan så vi vet att vi har kvarnen inne på lager, vi finns här för att guida dig rätt i att ta beslut om vilken kaffekvarn som passar dig och ditt café eller din restaurang bäst. 

bottom of page