top of page

MODBAR.

La Marzocco-Moda Bar- HR-37.jpg

Modbars historia började på 2000- talet när baristan Corey Waldron ville hitta en lösning för att visa gästen allt hantverk som ligger bakom varje kopp espresso.

Man skulle kunna säga att Modbar bjuder in till samtal mellan baristan och gästen. Genom att gömma själva maskinen under arbetsbänken, och bara visa espresso- och ångtapparna skapar det både utrymme och möjligheter att prata och visa gästen på ett enkelt och inkluderande sätt. Något som är svårare med en traditionell espressomaskin. Med Modbar kan du bjuda in gästen till baristans värld och samtidigt visa upp det hantverk som krävs för att göra en god espresso.

 

I samarbete med La Marzocco påbörjades utvecklingen av Modbar 2016. Och redan 2017 såldes de första exemplaren. Alla Modbar-system produceras på La Marzocco fabriken i Scarperia utanför Florens, Italien.

 

Modbar består av fyra olika komponenter som är speciellt anpassade efter just dina behov.

Modbar Pour Over

Modbar Steam

Modbar EP

Modbar AV

De snygga och professionella espressomaskinerna från Modbar erbjuder alla en modern och innovativ design, där själva maskinen är gömd under arbetsbänken, så att din kaffebar eller ditt café kan nå nya estetiska möjligheter. De enskilda modulerna har flera olika funktioner som bryggprofiler, automatiskt rengöringsprogram, PID temperaturkontroll, USB-port samt en enkel tillgång till vatten, el och avloppsanslutningar. Med en professionell maskin från Modbar är du därför garanterad en snygg, stilren och professionell setup av bästa kvalitet, med användbara funktioner och en unik design.

bottom of page