top of page

Urnex.

small4.jpg

Urnex Brands, LLC, grundades 1936 för att hjälpa Manhattans rosterier att leverera gott kaffe till kunder med höga krav.

Idag finns Urnex över hela världen och vi erbjuder en komplett portfölj av rengöringsprodukter för alla städtillfällen i kaffebranschen. Rengöringsmedel finns till allt från kvarnar till alla espressomaskiner, om du har ett rengöringsbehov har Urnex en lösning.

Urnex Cafiza rengjøring Espressospesialisten

Urnex Cafiza

Cafiza® 566g rengöringspulver är en integrerad del av underhållet av espressomaskiner. Formulerad för maximal löslighet och enkel rengöring. Cafiza® är speciellt utformad för effektiv behandling av grupphuvuden och bakspolningsprocessen. Rekommenderas för daglig rengöring av professionella espressomaskiner.

Urnex Grindz rengjøring Espressospesialisten

Urnex Grindz

Världens första och enda produkt för rengöring av kaffekvarnar. Grindz TM är en uppfinning som patenterades 2005. Produkten är naturlig och baserad på vete, formad som kaffebönor. Grindz tar snabbt och effektivt bort gamla kafferester och oönskade aromer som finns kvar i kvarnen och väggarna inuti kaffekvarnen. Kräver inte demontering av kvarnen, Grindz TM kan helt enkelt köras genom maskinen som om det vore kaffe.

Urnex Tabz rengjøring Espressospesialisten

Urnex Tabz

Tabz TM -tabletter är speciellt utformade för att erbjuda funktionalitet genom sin enstegsmodell för rengöring av kaffebryggare och termosar. Genom att köra en bryggcykel med en Tabz-tablett i filterhållaren rengörs både filterhållaren och termosen. Tabz TM kan också användas på alla typer av kafferester, så länge det blandas med vatten. Som en extra funktion innehåller Tabz innehåller en blå färg, en hjälpande hand i vardagen.

Urnex Rinza rengjøring Espressospesialisten

Urnex Rinza

Rinza®-rengöringsmedel mot mjölkbakterier är särskilt utformat för användning på ångrör på kaffe- och espressomaskiner. Som en integrerad del av den dagliga rengöringen avlägsnar Rinza® mjölkrester som kan byggas upp på ångrör, mjölkkannor, ventiler och slangar. Som skapat för både manuella och automatiska maskiner: Rinza® ger användaren en mångsidig och effektiv lösning för rengöringsproceduren.

Urnex Café Sprayz rengjøring Espressospesialisten

Urnex
Café Sprayz

Ett växtbaserat rengöringsmedel för alla ytor. Cafe Sprayz kommer i en praktisk sprayflaska och innehåller 450 ml. Café Sprayz kan användas direkt på bänken, på kaffeutrustningen eller någon annanstans där kaffet har lämnat oönskade spår. Det tar bort kaffefett och fläckar mycket enkelt - bara att spraya och torka av.

Urnex Wipz rengjøring Espressospesialisten

Urnex Wipz

Wipz våtservetter är fuktiga, luktfria och specifikt
utformade för att på ett säkert sätt ta bort mjölk- och kafferester på allt från kaffeutrustning (t.ex. ångrör, bönbehållare och brygghandtag) till serveringsdisken i en cafémiljö. De mjuka och hållbara dukarna är förpackade i flexibel film med en användarvänlig stängningsmekanism så att produkten förblir fräsch. Det finns 100 servetter i varje förpackning.

bottom of page