top of page

BUNN.

wix31.jpg

Bunn, företaget som drivs av att förstå, möta och överträffa kundernas förväntningar. Resan för Bunn började redan för över 170 år sedan.

Det var när Jacob Bunn öppnade en liten livsmedelsbutik i Springfield, USA, och en av hans första kunder var en ung Abraham Lincoln. Butiken växte snabbt till Bunn Capitol Wholesale Grocery Company och drevs senare av George R. Bunn. I slutet av 1950-talet startade George en avdelning för bara dryckesutrustning och 1963 började Bunn-O-Matic Corporation officiellt som en separat avdelning inom företaget. 

 

Idag är Bunn fortfarande privat- och familjeägt. Arthur "Hy" Bunn har varit VD och koncernchef sedan 1988, och fortsätter att ha det övergripande ansvaret för företaget som hans far grundade. Idag finns företaget över hela världen. Och under hans tid har Bunn-portföljen utvecklats från att bara fokusera på kaffe till att också jobba med utrustning för espresso, te, juice och filtrerat vatten. Bunn grundades under fem generationer av familjeföretagare och har tack vare sin tillförlitliga utrustning blivit en partner man kan lita på.

Bunn kaffemaskiner - kvalitet och konsekvens 

Bunn är som sagt ett varumärke att lita på. Varje enskild produkt är designad och noggrant testad på deras huvudkontor och laboratorium i Springfield, Illinois. Genom det säkerställer dom både innovation och en hög standard. Bunn kaffemaskiner och kaffebryggare är bland de mest populära ute på caféer och restauranger runt om i världen. Det beror på den höga kvaliteten, den konsekventa bryggprocessen men också för att Bunn kaffemaskiner är robusta och kan leverera gott kaffe i stora mängder. Med en Bunn kaffemaskin får du ett exakt och konsekvent resultat av kaffet samtidigt som den har en otroligt hög kapacitet, vilket gör att du kan brygga många liter kaffe om dagen.

Bunn jobbar bra för att göra gott 

Bunn förstår att deras verksamhet påverkar miljön och tar därför ansvar genom BUNN Respect Earth® vilket innebär att bevara jorden för framtida generationer genom hela försörjningskedjan. Bunn utvecklar och jobbar ständigt med att hitta sätt i den dagliga verksamheteten som respekterar naturens resurser, och dom engagerar sig också aktivt inom flera branschorganisationer för att stötta viktiga utbildning- och lagstiftningsinitiativ.

Är du anställd på Bunn erbjuds du också lön för volontärarbete för organisationer som arbetar med kaffe- och teproducerade länder.  

Hitta din nästa Bunn kaffemaskin hos rRebel 

rRebel är en stolt partner med Bunn och vi erbjuder ett brett utbud av Bunn kaffemaskiner i olika typer och modeller. Gemensamt för alla Bunn kaffemaskiner är att de är tillverkade i rostfritt stål, att de är robusta och kan leverera perfekt bryggkaffe – varje dag. Dessutom erbjuder modellerna olika funktioner som pulsbryggning, bypassfunktion, BrewWISE®, automatisk vattenpåfyllning, upp till tre bryggprofiler på samma tryckknappspanel, fullbryggning/halvbryggningsfunktion och mycket mer. Med en Bunn kaffemaskin säkerställer du ett effektivt flöde av gott bryggkaffe på ditt café, din restaurang eller på kontoret. 

bottom of page