top of page
  • rRebel

Uppdatering av Hovmästarvägen

Nu går det snabbt framåt i vår nya lokal på Hovmästarvägen i Hökarängen. Köket har levererats, diskbänk och bänkskiva har kommit och nu väntar allt på att monteras. För tillfället jobbas det för fullt med att bygga innertak med ljuddämpning, golvsocklar av MDF skivor och på utsidan rivs lastkajen då den var i för dåligt skick, så den ska byggas upp på nytt.

Vi har också börjat med dom stora detaljerna. Vad ska vi ha för färg i trappan? Och hur faller ljuset? Det är också dags att börja planera inköp av möbler, en soffa, skrivbord och stolar. Nästa vecka åker vi förbi Svenska Armaturer för inköp av lampor till köket.


Igår köpte vi två bänkar på blocket som ska stå längst med husfasaden på framsidan. Att drömma om att dricka 10-kaffet där med solen i ansiktet kändes extra långt bort just igår, men kanske var det just därför vi köpte bänkarna igår.


Tidsplanen ser fortfarande ut att hålla, i slutet av maj flyttar vi in.

På övervåningen kommer det att finnas två showroom, ett för La Marzocco hemmamaskiner och ett för professionella espressomaskiner. På övervåningen kommer även verkstad och våra kontorsplatser att vara. Och i verkstaden har vår grymma arkitekt Göran sett till att en orginaldiskbänk kommer att stå. Men det var inte helt lätt att få dit den. För att den skulle hamna på rätt plats var dom tvungna att ställa dit diskbänken efter att väggarna hade rivits och innan det skulle byggas upp på nytt, annars hade den aldrig kommit in på grund av den smala gången utanför. Och som ni säkert förstår var det lite jobb kring det eftersom vi inte är på plats och det är många hantverkare involverade. Men tack vare Görans sinne för detaljer och känsla för vad vi vill gav han sig inte förens diskbänken hamnade rätt.

Vi hörs snart igen, då hoppas vi att köket är monterat och att alla ytskick är klara.


rRebels
124 visningar

Comments


bottom of page