top of page

Espressokvarnar.

Espressokvarnar från Mazzer, Mahlkönig och La Marzocco är allmänt kända av kaffebranschen för sin stabilitet, tillförlitlighet och precision. Vi kan erbjuda ett brett utbud av espressokvarnar. Allt från kvarnar där baristan gör det mesta av jobbet, till kvarnar som (nästan) gör allt åt dig.

 

Espressokvarnen måste matcha espressomaskinen och måste kunna leverera malet kaffe av högsta kvalitet, oavsett kvantitet. När du väljer en espressokvarn är det viktigt att den är stabil, korrekt och fungerar bra när du har högt tryck. Oavsett om du vill ha koniska eller flata malskivor, Grind by Weight, tyst motor eller "zero retention" för optimalt kaffe, har vi espressokvarnar för alla ändamål. Det är upp till dig att bestämma vilken modell som passar dina behov.

 

Skjermbilde 2019-07-09 kl. 14.20.06.png

Mazzer

Alla professionella kaffekvarnar från Mazzer är kvalitetssäkrade, bland annat genom sättet som de produceras på. Deras kvarnar är certifierade och producerade i deras egen fabrik och på så sätt tar Mazzer ständigt hänsyn till både teknik och innovation i sin produktion.

Skjermbilde 2019-07-09 kl. 14.20.06.png

Mahlkönig

Tyska Mahlkönig är ett av de ledande varumärkena för professionella kvarnar och har ägnat sig åt att mala kaffe i mer än 80 år. De lägger ner sin själ i malskivorna och dess stål. Resultatet är kvarnar av högsta kvalitet.

Skjermbilde 2019-07-09 kl. 14.20.06.png

La Marzocco

En gemensam passion för tradition och strävan efter kvalitet och överlägsen tillförlitlighet fortsätter att skilja företaget åt från andra tillverkare. Än idag följs varje kvarn, beställd för våra kunder, noggrant upp i varje steg av processen.

bottom of page