top of page

Espressomaskiner

la-marzocco-classic-2022_S5A2692B_2-3.jpg

rRebel är stolt importör och distributör av espressomaskiner från La Marzocco.

 

Våra professionella espressomaskiner kan uppfylla alla krav, oavsett vilka behov du har. Har du ett café med högt tempo och många gäster behöver du en riktig arbetshäst till espressomaskin som kan brygga perfekt espresso gång på gång under dagen. Eller är du en som vill du nörda ner på extraktion och precision utan att kompromissa med snygg design? Oavsett vilket är alla våra La Marzocco professionella espressomaskiner gjorda med målet att göra den perfekta espresson.

Linea Micra

Linea Micra

Linea PB

Linea PB

Strada S

Strada S

La Marzocco Swan

La Marzocco Swan

Vulcano on Demand

Vulcano on Demand

Linea Mini R

Linea Mini R

Linea Classic S

Linea Classic S

Linea PB X

Linea PB X

Strada

Strada

Strada X

Strada X

Vulcano Swift

Vulcano Swift

Handgjorda professionella espressomaskiner från Italien

På rRebel levererar vi professionella espressomaskiner från det kvalitetssäkrade varumärket La Marzocco. Espressomaskinerna, som är handgjorda i Italien, har en klassisk och stilren design som passar alla caféer, kaffebarer eller restauranger. Med en professionell espressomaskin från La Marzocco är du alltid garanterad det bästa verktyget för att göra den perfekta espresson.

 

I vårt sortiment hittar du espressomaskiner för alla behov, oavsett om du vill ha en enkel, elegant maskin som kan leverera jämna och konsekventa espressos gång efter gång i ett café med högt tempo, eller om du vill nörda ner i minsta detalj med en fokus på extraktet i koppen med konfigurationer som ABR och individuella bryggtankar. Så oavsett om ditt café och dina baristor behöver en vacker och professionell espressomaskin att arbeta med, eller om du vill kunna skämma bort dina gäster och servera en perfekt espresso på din restaurang efter middagen, så har vi på rRebel något för alla.

En professionell espressomaskin ger fler möjligheter inom espressobryggning

De handgjorda och professionella espressomaskinerna från La Marzocco är alla konstruerade i rostfritt stål, har ett intuitivt och användarvänligt användargränssnitt och erbjuder förutom den ikoniska, vackra designen flera olika funktioner. La Marzocco erbjuder ett brett utbud av maskinkonfigurationer för att passa dig och dina behov bäst. Med de mer manuella konfigurationerna får baristan möjlighet att uttrycka sitt hantverk genom full kontroll över bryggparametrarna. Men önskas en mer automatiserad process, erbjuder La Marzoccos professionella espressomaskiner även automatiska konfigurationer så att du kan fokusera på andra uppgifter samtidigt som maskinen brygger espresso. Dessutom kommer alla modeller med olika tillval såsom cronos-tangentbord, cool touch ångrör, koppvärmare, höga ben, ABR-vågar etc. så att du kan skapa just den espressomaskinen som passar dina behov bäst. De flesta espressomaskiner kan även levereras i önskad färg genom att ange RAL-koden.

 

Hitta rätt tillbehör till din espressomaskin hos rRebel

Förutom ett stort utbud av professionella espressomaskiner är vi på rRebel även leverantörer av andra tillbehör och utrustning. Vi har ett stort utbud av espressokvarnar från märken som Mahlkönig och Mazzer, kaffebryggare från BUNN, och tampers från Puqpress som är kompatibla med Mahlkönig och mycket mer. Behöver du rengöringsmedel till din espressomaskin eller espressokvarn finns det också. För att skapa bästa möjliga smakupplevelse med din professionella espressomaskin krävs rätt utrustning och bra underhåll. Hittar du inte det du här är du alltid välkommen att kontakta oss eller komma förbi oss i Hökarängen.

bottom of page