top of page

La Marzocco.

2012_10_06_Prolog_La_Marzocco_Homebrewing_experience_0006.jpg

rRebel är stolt importör och distributör av espressomaskiner från La Marzocco.

La Marzocco grundades i Florens 1927 av Giuseppe och Bruno Bambi. Florens är också är födelseplatsen för den italienska renässansen och hem för Leonardo da Vinci, Michelangelo och Brunelleschi, konstnärer som har skapat några av världens mest kända konstverk.

 

Det är därför passande att La Marzocco är kända för att göra vackra och vackert designade espressomaskiner med ett perfekt öga för detaljer. Det var La Marzocco, 1939, som utvecklade och patenterade den första espressomaskinen med horisontella tankar, som nu har blivit en industristandard. Det var de första i en rad av innovationer, som senare inkluderade dubbla tankar med mättade grupper.

En gemensam passion för tradition och strävan efter kvalitet och överlägsen tillförlitlighet fortsätter att skilja företaget från andra tillverkare. Än idag följs varje maskin, tillverkad på beställning åt våra kunder, noggrant upp i varje steg av specialiserade hantverkare. På så sätt lever Giuseppe Bambis erfarenhet och yrkesstolthet vidare efter mer än 80 år.

Idag fortsätter La Marzocco att inspirera och bidra till hantverket och framåtrörelsen inom espressobranschen.

Linea Micra

Linea Micra

Linea PB

Linea PB

Strada S

Strada S

La Marzocco Swan

La Marzocco Swan

Vulcano on Demand

Vulcano on Demand

Linea Mini R

Linea Mini R

Linea Classic S

Linea Classic S

Linea PB X

Linea PB X

Strada

Strada

Strada X

Strada X

Vulcano Swift

Vulcano Swift

Hitta precis den maskin från La Marzocco som passar dina behov.

Hos rRebel har vi ett stort utbud av olika espressomaskiner från La Marzocco och vi lovar dig att du kan hitta en espressomaskin som passar just dig och din kaffebar, restaurang eller ditt café. Vårt sortiment erbjuder La Marzocco-maskiner med olika konfigurationer, men mycket av tekniken går igen i varje enskild maskin. Tekniken bakom varje espressomaskin från La Marzocco är kärnan i det som gör att maskinerna fungerar som de gör. När du investerar i en maskin från La Marzocco så levereras den alltid med dubbeltank för maximal prestanda, oavsett hur mycket espresso du brygger eller hur mycket mjölk du skummar. Dessutom kommer La Marzoccos toppmodeller med mättade grupper och PID-teknik för en temperaturstabilitet, samt isolerade tankar för energieffektivitet. De flesta maskiner från La Marzocco kan levereras i Mechanical Paddle (MP) och Automatic (AV) – några även i Manual (EE). De är alla lätta att underhålla och rengöra och därför passar maskinerna både för baristor på caféet eller restaurangen och för ditt företag som vill ha en professionell, vacker och kvalitetssäkrad espressomaskin. Men också för dig hemma i ditt kök. 

Få den bästa espresson med La Marzocco.

La Marzoccos fokus har alltid varit att skapa den perfekta espresson. Med sina unika specifikationer och cirkel för den goda smakupplevelsen ger varenda maskin från La Marzocco en perfekt espresso – varje gång! Vi har alla olika preferenser, därför kan maskinerna från La Marzocco justeras så att du kan styra hur slutresultatet blir. Hitta din nästa espressomaskin genom att utforska vårt sortiment, eller kom förbi vårt showroom i Hökarängen!

bottom of page