top of page
RRB002_230116_COFFEE_WORKS_DARK_GREY.png

Välkommen till rRebel Coffe Works. 

 

Vår främsta uppgift är att erbjuda den bästa kaffeutrustningen till dig eller ditt företag. Men vi vill också inspirera och dela med oss av vår kunskap.

 

Som officiell importör distribuerar vi några av världens finaste kaffe- och espressomaskiner till kaffebranschen i Sverige.

Att skapa det ultimata kaffet och sätta dina behov först är alltid vår prioritet.

Med många år i branschen har vi som jobbar här en lång erfarenhet av både teknik och kaffe. 

20220824_GarberHifi_381.JPG

ESPRESSOMASKINER

Espressomaskiner från La Marzocco, som världens bästa rosterier, caféer och restauranger har hyllat på grund av maskinens hållbarhet, tillförlitlighet och tidlösa estetik.

smaller15.jpg

ESPRESSOKVARNAR

Espressokvarnar från Mahlkönig och La Marzocco, allmänt kända av kaffebranschen för sin stabilitet, tillförlitlighet och precision. Vi kan erbjuda ett brett utbud av espressokvarnar, från kvarnar där baristan gör det mesta av jobbet, till kvarnar som (nästan) gör allt åt dig.

ditting_smaller.jpg

BUTIKSKVARNAR

Butikskvarnarna från Ditting Swiss och tyska Mahlkönig ligger högst upp när det gäller hastighet, stabilitet och tillförlitlighet. Ditting levererar innovativa kvarnar anpassade till morgondagens krav, med fokus på användar- och servicevänlighet. Mahlkönig lägger ner sin själ i malskivorna och dess stål. Resultatet är kvarnar av högsta kvalitet.

HOS VÅRA KAFFEVÄNNER

bottom of page