top of page

Mahlkönig.

Skjermbilde 2021-04-29 kl. 11.47.49.png

Mahlkönig - Tradition i ett modernt sammanhang.

Tyska Mahlkönig är ett av de ledande varumärkena för professionella kvarnar och har ägnat sig åt att mala kaffe i mer än 80 år. De lägger ner sin själ i malskivorna och dess stål, och resultatet är kvarnar av högsta kvalitet. Mahlkönigs tekniska kunskap i kombination med estetiskt genomtänkt och funktionell design ger dig en kvarn du kommer att vara nöjd med i många år.

EK Omnia

E80 Supreme

E80 GbW

E65s GbW

Kvalitet och innovation med Mahlkönigs kaffekvarnar

Den höga kvalitén på Mahlkönigs kaffekvarnar säkerställs bland annat genom att varje kvarn tillverkas för hand. Det betyder också att personerna bakom Mahlkönig har ett ständigt öga på produktionen av kaffekvarnar och ser till att varje Mahlkönig kvarn lever upp till deras höga krav. Förutom kvalité är Mahlkönig kända för att vara väldigt innovativa, och var bland dom första att introducera principen "grind-on-demand", som idag är en självklarhet över hela världen. Mahlkönig har en vision om att skapa ett optimalt arbetsflöde på caféer och restauranger. Därför står varumärket i nära relation med den internationella kaffeindustrin och är ständigt uppdaterad om kaffevärldens behov och trender. Med en Mahlkönig kvarn är du därför garanterad optimala förhållanden och med de bästa förutsättningarna för ditt café eller din restaurang.  

Hitta din nästa Mahlkönig-kvarn hos rRebel

Vi på rRebel är stolta över vårt samarbete med Mahlkönig. Vi har ett gediget urval av Mahlkönig kaffekvarnar, vilket gör att du kan hitta en kvarn som passar dina behov och önskemål. Det finns många olika funktioner hos en Mahlkönig-kvarn, och var och en erbjuder speciella komponenter, snabb malningshastighet, Grind-by-Weight-teknik, tyst motor med aktiv temperaturkontroll, funktion för att ändra malningsgrad, doseringsnoggrannhet och mycket mer. De kommer alla i en enkel och stilren design som passar vilket café som helst. Gemensamt för alla Mahlkönigs kvarnar är att de erbjuder förstklassig teknik och överlägsen funktionalitet, vilket ger dig och dina gäster i kaffebaren fina och goda kaffeupplevelser!

bottom of page