top of page
  • rRebel

Sista uppdateringen av Hovmästarvägen

Ni har fått följa vår resa med nya lokalen på Hovmästarvägen ett tag nu, och det är dags för en sista uppdatering!


Vi har flyttat in! Vi sprang in i sommaren och semestern för att hinna bli klara med flytten, flyttstäd och att komma i ordning någorlunda innan alla tog lite välförtjänt sommarlov.

Den 2a maj fick vi nycklarna och vi skulle flytta från två små lokaler till en stor. Veckan gick åt till att tömma och flytta kontor och lager och äntligen fick vi se dagsljus under arbetstid. Lokalen som är en gammal bröd- och fiskbutik från förr i tiden har stått tom i mer än sju år i Hökarängen, tills vi dök upp. Den har renoverats och renoverats. Nu bor vi på 300 kvadratmeter fördelat på två våningar, vi har ett rymligt kök för luncher tillsammans och möjlighet till baristautbildningar. Kontorsplatser där alla får plats. Lager för maskiner och reservdelar och två showroom, ett för professionella espressomaskiner och kvarnar och ett för hemmabaristan.


Rummen är färdigrenoverade, lamporna i köket är uppsatta och man kan sitta och arbeta vid sin skrivbordsplats. Vi har precis blivit klara med köket vi har byggt upp i showroomet för hemmabaristan. Vi har planterat de sista växterna och funderar ut vilka kuddar som ska ligga var. Sista veckan nu innan inflyttningsfesten har vi har jobbat hårt med att komma iordning på nedervåningen, plockat upp alla kartonger och styrt upp det som var ett bösrum till ett konferensrum, teamsrum eller kanske ett vilorum. Vi är iallafall klara med alla rum nu och det är dags att bjuda in er till fest.

Idag är det den 29e september och det är dags för inflyttningsfest, som vi tjatat om den!

Det kommer bakas pizza och bjudas på vin och god läsk. Discokulan är upphängd, och vi hoppas att ni kommer förbi och firar flytten och lokalen med oss.


På ett sätt känns det som det är nu resan för rRebel börjar, det är nu vi har rätt förutsättningar och det är nu vi har hunnit bygga upp ett hem och en familj. Redo att förvaltas och redo med support, inspiration och kunskap för hela kaffe-Sverige!


Vi hoppas ni är lika taggade på framtiden som vi är.

rRebels

81 visningar

תגובות


bottom of page