top of page
  • rRebel

Viktigt meddelande! Det krävs en uppdatering för att anslutna din espressomaskin från La Marzocco


Här kommer ett viktigt meddelande till dig som har en La Marzocco espressomaskin, oavsett om du har en hemmamaskin eller en professionell espressomaskin.

Från och med den 5e juli 2023 blev en ny programvaruppdatering tillgänglig för alla maskiner från La Marzocco som kan anslutas till La Marzocco Pro-app eller La Marzocco Home-app. Den här uppdateringen krävs för att din maskin ska fortsätta att ha de funktioner som följer med när du ansluter din maskin till appen. Vi kommer i det här blogginlägget förklara hur man uppdaterar och hur man säkerställer att anslutningen fungerar som den ska.


Anslutning och uppdatering

Den 10e september 2023 kommer det att ske en flytt till en ny plattform för bättre prestanda och tillförlitlighet. För att bibehålla kompatibiliteten är det viktigt att du uppdaterar maskinens programvara i appen. Maskiner som använder gateway-programvara äldre än 1.0RC7 (31.01.2022) kommer inte att vara kompatibla med eller längre uppkopplingsbara mot det nya systemet om inte maskinen uppdateras före den 10e september.


Uppdatera programvaran

1. Anslut till maskinen via La Marzocco Pro-app eller La Marzocco Home-app beroende på vad du har för espressomaskin.

2. När maskinen är ansluten guidar appen dig genom programvaruuppdateringen.

3. Se till att du har en lokal anslutning för en lyckad uppdatering.

4. Appen kommer att visa en grön linje om anslutningen lyckades.


Hör av dig om du behöver hjälp

Före den 10e september behöver du alltså uppdatera programvaran för att din maskin ska kunna anslutas och fungera med optimal prestanda. Följ stegen i appen och är det något som krånglar, eller har du några frågor hör av dig till oss så hjälper vi dig.


Om du redan har uppdaterat programvaran eller har en maskin som inte kan anslutas till appen så kan du bortse från det här meddelandet.


Vi hörs,

rRebels

58 visningar0 kommentarer

Comentários


bottom of page