top of page
  • rRebel

rRebel ūüĖ§ Swedish Aeropress Championship


I helgen var vi i Göteborg och på Swedish Aeropress Championship 2022. rRebel var där och sponsrade med grymma Poursteady och vinnaren av tävlingen blev Rafal Walczak som kommer från Beanut Coffee Roasters, ett stort Grattis!


Men vi måste också få skryta lite med vår Klas Rehn från Danmark som kom tvåa, ett stort Grattis till dig med.

Våra rosterikompisar som var på plats:

· Lykke Kaffegårdar

· Morgon Coffee Roasters

· Koppi

· Balck Coffee

· Budhas Kafferosteri

· Da Matteo

· Gringo Nordic Coffee Roasters

· Johan & Nyström

· Kafferäven Per Nordby

· Kahls Kaffe


Helt enkelt, bara massa gott kaffe hela helgen.


Poursteady som vi hade med oss √§r en automatiserad handbryggare som kombinerar precisionsbryggning med en precis hastighet och tillf√∂rlitlighet. Poursteady automatiserar stegen i en perfekt precisionsbryggning, och du v√§ljer sj√§lv vilket kaffe, bryggprofil och bryggutrustning du f√∂redrar ‚Äď sen kan du spara dina egna recept hur m√•nga g√•nger du vill. Recepten lagras i maskinen och upprepas med en enda knapptryckning. Vattnet m√§ts √§nda ner till varje gram och med nio olika h√§lltekniker kan du enkelt anpassa bryggningen till den volym du √∂nskar.


Olyckligtvis hände det som inte får hända under helgen, elen var felkopplad i lokalen vilket gjorde att elektroniken gick sönder och maskinen inte gick att använda under tävlingen. Men vi vill här ta tillfället i akt att berömma Poursteady. Olyckan hade ingenting med maskinen att göra utan var bara en felkoppling i fastigheten. För en maskin som denna kan verkligen underlätta i kaffebaren och frigöra tid till baristan att hinna med annat. Till exempel sprida vidare sin kaffekunskap till gästen samtidigt som en perfekt kopp kaffe bryggs. Med Poursteady är det också enklare att ha en jämnare högstanivå.


Kom gärna förbi oss i Hökarängen för att prova, kika och smaka. Vi lovar att du inte kommer bli besviken.


rRebels

51 visningar
bottom of page