top of page
  • rRebel

rRebel 🖤 Swedish Aeropress Championship


I helgen var vi i Göteborg och på Swedish Aeropress Championship 2022. rRebel var där och sponsrade med grymma Poursteady och vinnaren av tävlingen blev Rafal Walczak som kommer från Beanut Coffee Roasters, ett stort Grattis!


Men vi måste också få skryta lite med vår Klas Rehn från Danmark som kom tvåa, ett stort Grattis till dig med.

Våra rosterikompisar som var på plats:

· Koppi


Helt enkelt, bara massa gott kaffe hela helgen.


Poursteady som vi hade med oss är en automatiserad handbryggare som kombinerar precisionsbryggning med en precis hastighet och tillförlitlighet. Poursteady automatiserar stegen i en perfekt precisionsbryggning, och du väljer själv vilket kaffe, bryggprofil och bryggutrustning du föredrar – sen kan du spara dina egna recept hur många gånger du vill. Recepten lagras i maskinen och upprepas med en enda knapptryckning. Vattnet mäts ända ner till varje gram och med nio olika hälltekniker kan du enkelt anpassa bryggningen till den volym du önskar.


Olyckligtvis hände det som inte får hända under helgen, elen var felkopplad i lokalen vilket gjorde att elektroniken gick sönder och maskinen inte gick att använda under tävlingen. Men vi vill här ta tillfället i akt att berömma Poursteady. Olyckan hade ingenting med maskinen att göra utan var bara en felkoppling i fastigheten. För en maskin som denna kan verkligen underlätta i kaffebaren och frigöra tid till baristan att hinna med annat. Till exempel sprida vidare sin kaffekunskap till gästen samtidigt som en perfekt kopp kaffe bryggs. Med Poursteady är det också enklare att ha en jämnare högstanivå.


Kom gärna förbi oss i Hökarängen för att prova, kika och smaka. Vi lovar att du inte kommer bli besviken.


rRebels

56 visningar
bottom of page