top of page
  • rRebel

rRebel đŸ–€ Swedish Aeropress Championship

Uppdaterat: 15 maj


I helgen var vi i Göteborg och pÄ Swedish Aeropress Championship 2022. rRebel var dÀr och sponsrade med grymma Poursteady och vinnaren av tÀvlingen blev Rafal Walczak som kommer frÄn Beanut Coffee Roasters, ett stort Grattis!


Men vi mÄste ocksÄ fÄ skryta lite med vÄr Klas Rehn frÄn Danmark som kom tvÄa, ett stort Grattis till dig med.

VÄra rosterikompisar som var pÄ plats:

· Koppi

· Da Matteo


Helt enkelt, bara massa gott kaffe hela helgen.


Poursteady som vi hade med oss Ă€r en automatiserad handbryggare som kombinerar precisionsbryggning med en precis hastighet och tillförlitlighet. Poursteady automatiserar stegen i en perfekt precisionsbryggning, och du vĂ€ljer sjĂ€lv vilket kaffe, bryggprofil och bryggutrustning du föredrar – sen kan du spara dina egna recept hur mĂ„nga gĂ„nger du vill. Recepten lagras i maskinen och upprepas med en enda knapptryckning. Vattnet mĂ€ts Ă€nda ner till varje gram och med nio olika hĂ€lltekniker kan du enkelt anpassa bryggningen till den volym du önskar.


Olyckligtvis hÀnde det som inte fÄr hÀnda under helgen, elen var felkopplad i lokalen vilket gjorde att elektroniken gick sönder och maskinen inte gick att anvÀnda under tÀvlingen. Men vi vill hÀr ta tillfÀllet i akt att berömma Poursteady. Olyckan hade ingenting med maskinen att göra utan var bara en felkoppling i fastigheten. För en maskin som denna kan verkligen underlÀtta i kaffebaren och frigöra tid till baristan att hinna med annat. Till exempel sprida vidare sin kaffekunskap till gÀsten samtidigt som en perfekt kopp kaffe bryggs. Med Poursteady Àr det ocksÄ enklare att ha en jÀmnare högstanivÄ.


Kom gÀrna förbi oss i HökarÀngen för att prova, kika och smaka. Vi lovar att du inte kommer bli besviken.


rRebels

56 visningar0 kommentarer

ComentĂĄrios


bottom of page