top of page

Nya Linea Mini R är här! Här finns allt du behöver veta.

La Marzoccos klassiska espressomaskin Linea Mini har fått en uppdatering.


Det här är en espressomaskin som kommer vara en följeslagare i många år. Ta med den till fjällstugan för perfekt espresso, eller lasta in den i bagageluckan på folkabussen för kaffecocktails i sommar. Med Linea Mini R är allt möjligt, och den passar in överallt. I köket, på kontoret eller till mindre ställen, som en vinbar eller för event och utflykter. Det här är en espressomaskin att lita på helt enkelt.

 

Maskinen har en del nya uppdaterade funktioner, som vi tänkte gå igenom med er.Här kan du läsa allt du behöver veta om Linea Mini R.

 

Innehållsförteckning:


 

Design


Linea Mini R har ett nytt utseende, den har fått samma linjer som Linea Classic S, Linea Micra, och även Pico. Designen är från La Marzoccos egna produktdesigner, Stefano Della Pietra. Och uttrycket kallas för Della Pietra estetiken.


Portafiltret


Pipen på portafiltret är i svart plast istället för metall. En plast av hög kvalité som är livsmedelssäkrad. Att den är i plast gör det enkelt att med ett enda klick kunna byta till nakenfilter om man vill. Det är också mycket enklare att rengöra portafiltret på ett snabbt och smidigt sätt utan att det ligger kvar vatten i portafiltret. Plast lagrar heller inte värme på samma sätt som metall gör. Vilket betyder att kaffet behåller all sin värme ner i koppen. 

Värmeisolerad


Mini R har också cool touch ångör där uppdateringen är att även pipen längst ut på mjölkröret är isolerat. Hela maskinen har även en bättre isoleringsförmåga vilket gör att du inte bränner dig var du än tar på maskinen när den är i gång.


Shottimer


Linea Mini R har en inbyggd shottimer som sitter ovanför paddeln, det gör att du får en exakt dosering av din espressobryggning.

Sköljläge


Genom att snabbt dra bryggpaddeln fram och tillbaka startar ett automatiskt sköljläge för portafiltret. Sen är du redo att brygga en ny espresso.

 

Bryggtryck


Vill du ställa om bryggtrycket är det nu mycket enklare än tidigare, skruven för det sitter på koppvärmaren till höger. Nu behöver man alltså inte längre öppna maskinen för att ändra trycket.

 

Pre-infusionssystem


Ett helt nytt pre-infusionsystem med två ventiler erbjuder en varsam mättnad och en självrengörande flödesbegränsare.

 

Standbyläge


Maskinen stängs automatiskt av efter en förinställd tid när den inte har använts.

 

Med Linea Mini är allt möjligt


Känslan när du rör och använder Linea Mini R är väldigt härlig. Paddeln, ångvredet, ångröret, alla delar har ett motstånd och en matt finish som känns både lyxig och behaglig att jobba med.

 

Är du nyfiken på att testa Mini R? Då är du välkommen förbi vårt showroom i Hökarängen, maskinen är i gång och redo att bryggas på. Och vill du läsa mer, då hittar du all information här.

 

Vi hörs,

rRebels.

11 visningar0 kommentarer

コメント


bottom of page