top of page
  • rRebel

La Marzocco KB90

Uppdaterat: 20 maj 2022Säg hej till La Marzoccos KB90!


La Marzoccos espressomaskin KB90 är döpt efter Kent Bakke, mannen bakom den mest spännande funktionen, nämligen "Straight-in Portafilter". KB90 är skräddarsydd för behoven hos caféer med högt tryck och gör det enklare att brygga espresso för baristor där ute. KB90 är utrustad med många av de pålitliga och väl beprövade komponenterna från Linea PB. Det gör servicen enklare utan att behöva ha flera nya reservdelar i lager. 

Egenskaper


Straight-in Portafilter Är du redo för ett nytt sätt att arbeta snabbt och effektivt?

Den revolutionerande "Straight In"-designen förenklar och förenklar rörelsen med att sätta in bajonetten i grupphuvudet, varje gång.

Förbättrar det naturliga arbetsflödet och effektiviteten i ett hektiskt café!


Steam flush Håll det enkelt och rent, KB90 sköljer automatiskt grupperna åt dig med en dusch av ånga och vatten! Den tar bort kafferester snabbt för att ge bästa möjliga smak till varje enskild espresso.


Drip prediction KB90 stoppar extraktionen automatiskt när rätt mängd i koppen uppnåtts. Genom det algoritmbaserade systemet går det inte att kompromissa med precisionen när man växlar mellan blandningar, koffeinfria och enstaka ursprung.


Enkel ångventil KB90 är utrustad med en ny ångventil, med serviceåtkomst direkt från vredet. Vid behov av service och underhåll minimerar denna funktion driftstop på maskinen. KB90 har även baristavänliga och ergonomiska ångrör som håller sig svala vid mjölkskummning.
24 visningar0 kommentarer

Comments


bottom of page