top of page
  • rRebel

Hej Linea Classic S

Uppdaterat: 21 nov. 2022

Linea Classic har hjälpt till att forma en hel kaffevärld under de senaste tre decennierna och är La Marzoccos äldsta och mest älskade espressomaskin.

Med förbättringar som är baserade på 30 års feedback, är Linea Classic S väl utrustad för att leverera oöverträffad prestanda, hållbarhet, tillförlitlighet och enastående kaffe för en helt ny generation.


Linea Classic S finns i 1-4 grupper, med EE- eller AV-konfigurationer och är kompatibel med La Marzocco Pro Appen. Maskinen hyllar föregångarens estetik samtidigt som den har en ny klassisk design, med raka linjer som är trogen sina rötter och passar bra in i alla miljöer.


De nya funktionerna inkluderar en ny integrerad teknik med modern solid state-elektronik, uppdaterade knappar för en bättre känsla och La Marzoccos dubbla PID-teknik för maximal temperaturkontroll. Shot timers kommer nu också som en standardfunktion, vilket gör att baristan enkelt kan göra justeringar även vid högt tempo bakom maskinen.Bland tillvalsfunktionerna hos Linea Classic S kan man välja en vattensensor som mäter ledningsförmågan och hårdheten på det inkommande vattnet, autosteam som hjälper dig att hålla rätt temperatur när du skummar mjölken, höga koppskenor för en säkrare stapling av koppar, höga ben, och baristalights vilket hjälper dig ha full kontroll över din bryggning.


Det rostfria Linea Classic S-chassit går också alltid att välja i en personlig kulör för att passa in i alla miljöer.
27 visningar

Comments


bottom of page