top of page
  • rRebel

Säg hej till Brew-by-Weight!

Uppdaterat: 16 maj

En helt ny våg som automatiskt slutar brygga din espresso när rätt mängd kaffe har uppnåtts i koppen. Det här är ett unikt samarbete mellan Acaia och La Marzocco Home. Tillsammans har dom tagit fram en helt ny våg på marknaden med utgångspunkt i precision och bekvämlighet, vilket gör din kaffeupplevelse hemma ännu bättre.

Hitta Brew-by-Weight hos rRebel Sweden

Brew-by-Weight är designad för Linea Mini. Du ställer in önskad mängd kaffe, och sen är det bara att börja brygga, resten sköter espressomaskinen och vågen tillsammans.


Brew-by-Weight är byggd med Acaia Weighing Technology och är den perfekta följeslagaren till din Linea Mini. De två ansluter och kommunicerar med varann, vilket innebär att espressomaskinen slutar brygga när vågen talar om att rätt mängd espresso har uppnåtts.


Produkten är inte en uppdaterad version av Acaia Lunar utan en helt separat produkt. Brew-By-Weight-firmwaren kan inte läggas till Acaia Lunar eller Lunar 2021. Och samarbetet och espressomaskinens kompatibilitetsförmåga släpps och hanteras exklusivt av La Marzocco.


Brew-by-Weight är designad för Linea Mini


Nu har vågen äntligen kommit till oss på rRebel, den står uppställd och redo att användas i vårat home- showroom, och vill du redan nu beställa den så finns den i vår webbshop.


Funktioner:


Okänslig: Vågen och espressomaskinen kommer att ignorera onormala avläsningar som att sätta ner kopparna eller röra vid vågen under bryggningsprocessen.


Vattentålig: Byggd för att hantera spill, vilket säkerställer hållbarhet i alla kaffemiljöer.


Snabba och stabil respons: Få exakta mätningar snabbt med en upplösning på 0,1g.


Inbyggd timer: Övervakar din bryggtid för exakt resultat gång på gång


Uppladdningsbart batteri: Ett USB-C uppladdningsbart batteri säkerställer långvarig användning.


Hållbar aluminiumkropp: En premiumkonstruktion som är lika snygg som robust.


ABR-teknik hemma


Har du fler frågor eller tankar om Brew-by-Weight är du alltid välkommen att höra av dig, eller komma förbi oss.


Vi hörs,

rRebels

Comments


bottom of page