top of page

Säg hej till Pico!

Uppdaterat: 14 maj

La Marzoccos nya espressokvarn för hemmet är här, och den heter Pico! Den är både snygg kompakt och riktigt bra tycker vi, ett riktigt lyft från deras tidigare espressokvarn för hemmet som var ett samarbete mellan La Marzocco och Mazzer.


Hitta La Marzocco Pico hos rRebel Sweden

Det finns flera saker att tänka på när man ska köpa en espressokvarn till sin espressomaskin. Och alla är vi olika, vissa tycker att en tyst kvarn är viktigast, andra tittar på hastigheten eller kapaciteten kvarnen har. Vi tänkte i det här blogginlägget berätta lite mer om Pico, och varför vi tycker den är så bra. Förhoppningsvis gör det att du vet hur du ska tänka nästa gång du ska välja din espressokvarn.  


Pico är designad för att följa Linea Micras och Linea Minis linjer och former. Och man har tagit stor hänsyn till att den ska få plats på ett smidigt sätt på köksbänken hemma. Pico har 39-millimeters koniska malskivor som maler ca 18 gram espresso på 10 sekunder, vilket är väldigt snabbt för att vara en sån liten kvarn. En annan sak som är unik och som vi med många andra har saknat, det är en hemmakvarn som inte låter så mycket. Pico har en ljuddämpande funktion och en borstlös induktionsmotor för att driva malskivorna vilket gör att den här kvarnen kan vi verkligen säga är tyst.Picos grind-by-time-funktion aktiveras genom ett tryck på portafilterhållaren. Och du kan enkelt programmera upp till tre olika malningstider på knapparna som sitter på kvarnens framsida.  


Vill du ställa om malningsgraden gör du det enkelt med hjälp av en justeringsratt med mikrosteg.För att sammanfatta Picos egenskaper, är den alltså både tyst, snabb och ger väldigt lite kaffespill. Tre egenskaper vi tycker är viktiga i en espressokvarn för hemmet. Bra jobbat La Marzocco, vi har längtat efter en kvarn som Pico.


La Marzocco Pico finns tillgänglig i svart eller vit.

Den finns tillgänglig i svart eller vitt, och du kan hitta Pico i vår webshopp. Och vill du testa den? Då är du välkommen förbi vårt showroom.

 

Vi hörs,

rRebels

42 visningar0 kommentarer

Comments


bottom of page