top of page
  • rRebel

Säg hej till La Marzocco Linea Micra!

Uppdaterat: 15 maj

Linea Micra är La Marzocco Home´s senaste familjemedlem, det är den första maskinen som helt och hållet är designad bara för hemmabaristan. La Marzocco har skapat sin minsta espressomaskin utan att tumma på varken kvalité, prestanda eller tillförlitlighet!

La Marzocco Linea Micra rRebel
Grattis på födelsedagen, Linea Micra!

Hantverk när det är som bäst.

Ända sen 1927 har La Marzocco tillverkat espressomaskiner i Florens, Italien. Och alla är handgjorda. Efter 95 år är dom fortfarande ledande inom kaffeindustrin, både för sin tidlösa design och innovation och står därför i centrum hos caféer, restauranger, privata hem och kök. Idag exporteras espressomaskinerna till över 100 länder runt om i världen.


Grattis på födelsedagen, Linea Micra!

Idag är ingen vanlig dag, för idag är det Linea Micras födelsedag! Linea Micra är designad för att du ska kunna skapa ditt eget café, hemma i ditt kök. Det är alltså den första espressomaskinen som La Marzocco har skapat endast för hemmabaristan. Det har dom gjort genom att skapa en så liten espressomaskin som möjligt utan att tumma på varken kvalité, prestanda eller tillförlitlighet. Det är helt enkelt en miniversion av Linea Classic S. Linea Micra är handjord med samma delar som används i La Marzoccos profesionella espressomaskiner för att säkerhetsställa samma hållbarhet och driftsäkerhet som favoriten Linea Classic S är känd för.


Men vilken färg ska jag välja?

Linea Micra finns att beställa i rostfritt stål, svart, vit, grå, ljusblå, röd, eller gul. Allt för att matcha dig och ditt hem. Och psst; om ingen färg passar vet du att du alltid kan be om offert för valfri RAL-kulör.Tekniska specifikationer för Linea Micra.

Linea Micra har dubbla tankar i rostfritt stål, en för mjölkskumning och en för kaffebryggning, båda med PID-temperaturkontroll. Det gör att temperaturkontrollen över bryggtanken blir exakt, samtidigt som det kan skapas ett högt ångtryck vilket är en förutsättning för perfekt skummad mjölk.


Bryggtrycket skapas med hjälp av en roterande pump, samma typ som används i La Marzocco’s espressomaskiner på caféer runt om i världen. Denna robusta pump producerar det jämna och konsekventa trycket som krävs för att brygga en perfekt espresso.

Dessutom har Linea Micra ett konvertibelt portafilter, det betyder att du kan växla mellan spouts och naket portafilter på ett enkelt sätt.


Till sist vill vi säga att det självklart går att koppla Linea Micra till La Marzocco Home Appen, där du enkelt kan ha koll på temperatur, bryggparametrar och andra roliga features. Vill du läsa mer om Linea Micra klicka här så kommer du till produktbladet.
Kom förbi oss i Hökarängen för att hälsa på vår nya bebis!


Vi hörs!

rRebels


499 visningar0 kommentarer

Commenti


bottom of page