top of page
rRebel

Säg hej till DiFluid!

Uppdaterat: 15 maj

DiFluid är ledande inom professionell bryggutrustning och hjälper dig att uppnå ett jämnare och mer exakta resultat när du brygger. Nu har deras refraktometer och våg äntligen kommit till oss på rRebel.


DiFluid är specialiserade på precisionsutrustning och tillbehör för kaffe- och kaffebryggning. DiFluids produkter är effektiva verktyg som kan hjälpa dig i vardagen att mäta bryggprocessen från början till slut. Mät vikt, tid och flödeshastighet med Microbalance-kaffevågen och styrkan på bryggningen med R2 Extract-refraktometern. Perfekt för caféer som vill standardisera recept och för hembaristor som vill ha precision i varje enskild brygd.


DiFluid Microbalance

Microbalance - en exakt och lyhörd kaffevåg för entusiasten och nörden.



DiFluid R2 extrakt

R2 Extract - refraktometer med ny och innovativ mikrokalibreringsteknik som kompenserar för yttre störningar som temperaturförändringar och olösta partiklar och ökar precisionen.


DiFluid: specifikationer, funktioner och tillbehör


DiFluid Microbalance Kaffevåg

Snabb och lyhörd.

Passar både spillbrickan och portafiltret. Flödesindikator.

App - se hela bryggprocessen i DiFluid Café-appen.

Programuppdatering via app/bluetooth/wifi.

Värmeskyddande silikonmatta.

USB-C laddningskabel.

Automatisk start/stopp-timer.





DiFluid R2 extrakt

2D CMOS-sensor.

Dubbel temperatursensor.

Hydrofobt sensorskydd.

Vattentät.

Snabb och lyhörd.

USB-C laddningskabel.

Mikrofiberduk.

Kaffesked.

Enkel rengöring och nollställning/kalibrering.






Både våg och refraktometer kan användas (och köpas) separat och tillsammans som en del av ett bryggsystem, och de kan styras från appen om man vill. Oavsett om du är en kaffeentusiast eller nybörjare så hjälper deras utrustning dig att få ännu mer kontroll över kaffet du brygger. Nu hittar du DiFluid i vår webshop.


Och glöm inte att du alltid kan kontakta oss om du har några frågor eller vill veta mer om DiFluid.


Vi hörs!

rRebells

47 visningar0 kommentarer

Comments


bottom of page