top of page

TONE SWISS.

TONE föddes med en idé att höja precisionen för kaffe- och teutrustning. Genom att sammanföra kaffe- och tespecialister och världsledande ingenjörer från medicinsk utrustning och flygindustri, skapade TONE världens första energioptimerande kaffebryggare utan vattentank.

 

Resultatet är utrustning som ger exakt kontroll av temperatur och vattenflöde samtidigt som den använder 10 gånger mindre energi än traditionell utrustning. Deras mål är att leverera produkter som överträffar standarder för prestanda, användarvänlighet och service.

TONE TOUCH 03 

En kraftfull kaffebryggare med smart teknik som låter dig styra alla parametrar under bryggprocessen – från volym och flöde till styrka och temperatur. Touch 03 är ett oberoende bryggsystem utan vattentank som använder ett innovativt värmeelement som tar bort behovet av en typisk uppvärmningsfas. Användaren kan därmed enkelt reglera bryggrecept för olika typer av kaffe genom att justera temperatur, tid och flera andra parametrar.

Touch_03_019-bearbeitet-kopi_edited.png

TONE TOUCH 04 

TONE Touch 04 är en kaffebryggare som bygger på teknologin från Touch 03 och som nu är optimerad för bryggning från 1 till 4 liter. Touch 04 har fyra bryggknappar som kan programmeras för att utföra två olika funktioner. Touch 04 är ett oberoende bryggsystem med ett innovativt värmeelement som värmer vattnet omedelbart – och resultatet eliminerar behovet av en uppvärmningsfas före, under och efter bryggning.

230313 TONE Touch04 11.png

EGENSKAPER

01.

Extern touch-kontroller

02.

Fyra bryggknappar

03.

Tre bryggfaser

04.

Innovativt värmeelement

05.

Bypass funktion

bottom of page