top of page

World of Coffee i Köpenhamn

Vi vet hur du ska börja sommaren! Du ska åka till Köpenhamn och stiga in i årets största kaffevärld- World of Coffee. En helg fylld av ny kunskap och nya möten, och mitt i allt ses vi på La Marzoccos legendariska Out of The Box, i rRebel Danmarks nya showroom. Välkommen! 

Ses vi där?

Det är dags att ta fram kalendern och skriva upp Köpenhamn 27e-29e juni. 

Och den 28e juni skriver du La Marzocco 🖤 rRebel.

World of Coffee är Europas största specialkaffe-festival och hålls en gång om året, och i vilken stad, det varierar. Men i år är det Köpenhamns tur, vilket vi är extra glada för. Det här är inte bara en plats att smaka kaffe på - det är också ett centrum för kunskap och gemenskap. Med föreläsningar, workshops och provningar är det en plats där både nybörjare och experter kan fördjupa sig i kaffets värld, lära sig nya tekniker och dela sina passioner med likasinnade. Producenter, rosterier och tillverkare av olika typer av utrustning samlas under en och samma helg, och samtidigt pågår delar av kaffemästerskapen. Det är i Köpenhamn som världsmästerskapen i kafferostning kommer att avgöras.  

Roasters Village

Här trängs små och stora rosterier från världens alla hörn för att visa och bjuda på sitt kaffe. Det kommer rostas, bryggas och smakas. Hos Roasters Village får man ta del av de senaste trenderna inom kaffeinköp, hantering, rostning och distribution. 

smaller4.jpg
smaller8.jpg

Utbildning och kunskap

Under festivalen kommer det finnas både föreläsningar och workshops att ta del av. Ny vetenskap, den senaste teknologin och hållbarhet är några av de ämnen som kommer att diskuteras och spridas kunskap om. Festivalen är för dig som är i branschen och vill lära dig mer om nya produkter på marknaden, ny taktik för affärsutveckling eller förfina dina kunskaper inom hållbarhet. Men festivalen är också för dig som bara gillar kaffe, här finns möjlighet att ta del av hjärtat av världens kaffebransch. 

Boka dina biljetter redan idag innan dom tar slut. Här gör du det. Och på hemsidan för World of Coffee hittar du all information om helgen.

dag3-12.jpg
dk-analog-2.jpg
dag2-4.jpg
dag2-29.jpg

Och när du trodde att det inte kunde bli bättre, då säger vi välkommen till La Marzocco's "Out of the Box", en värld av innovation och kreativitet. Där får du inte bara uppleva kaffe, du får uppleva en hel kultur. Ett arv. La Marzocco har en historia av att revolutionera kaffevärlden med sina banbrytande maskiner, och "Out of the Box" fortsätter den traditionen genom att ge dig möjlighet att utforska och experimentera med de senaste teknologierna och metoder för kaffebryggning.

 

Man skulle kunna säga att OOTB har blivit en kraft i sig, där vänner, partners och kaffeälskare samlas under en riktig La Marzocco dag där kärleken till kaffet är det som förenar oss. Och i år kommer Out of The Box att vara i vårt showroom i Köpenhamn!

Förutom att det är en ära för oss att stå för lokalen känns det extra kul då vi precis flyttat till en ny adress, som är ett riktigt drömställe. 

 

Så oavsett om du är en passionerad kaffeentusiast eller en nyfiken själ som vill utforska kaffets fascinerande värld, bjuder World of Coffee i Köpenhamn och La Marzocco's "Out of the Box" dig på en resa du inte kommer att glömma. Välkommen till en värld där kaffe inte bara är en dryck - det är en upplevelse.

 

Nu jobbar vi för fullt med alla förberedelserna och i slutet av juni samlas hela team rRebel Skandinavien för att stå redo och hälsa er välkomna! Det kommer bli en helg att minnas, och en perfekt start på en fin och efterlängtad sommar. 

 

OOTB är gratis men du behöver registrera dig, det gör du här. 

 

Vi ses i Köpenhamn! 

 

rRebels

bottom of page