top of page
  • rRebel

Möt Wally Milk

Uppdaterat: 21 nov. 2022

Wally Milk gör det enkelt att skumma den perfekta mjölken, utan massa träning och med minimalt svinn.La Marzocco har nu, efter en lång och spännande väntetid, lanserat en ny avancerad produkt, som både baristan och kunden kan få glädje av - Wally Milk – en automatisk mjölkskummare.Wally Milk gör det lättare för baristan att skumma den perfekta mjölken. Den lär dig att använda olika mjölksorter, och du har full kontroll över temperaturen, mängden och tjockleken på skummet. Allt det här gör du bara genom en knapptryckning och alla kan därmed göra den mjölk som kaffet faktiskt förtjänar.


För professionella baristor är det oftast ett stort fokus på effektiviteten bakom baren, hällteknik och konsten att skapa den perfekta lattearten. Allt de ska du göra samtidigt som samspelet med gästerna blir allt viktigare. Därför kan vi lova att Wally blir Baristans nya bästa vän.


Bland alla innovativa funktioner kan baristan tala om för Wally vilken konsistens mjölken ska ha. Wally är nämligen utrustad med sensorer som övervakar temperatur och mjölkmängd, vilket i sin tur ger det perfekta resultatet gång på gång.


Wally har också:

· En välutvecklad programvara

· Ett unikt ångmunstycke

· Automatisk igenkänning av kannans storlek

· Upp till 20 sparade olika recept (som gör att du kan kombinera olika mjölktyper, temperatur och skumnivåer)


Sist men inte minst är Wally Milk kompatibel med alla La Marzocco -modeller, precis som till de allra flesta espressomaskiner. Till din nya Wally följer det med ett startkitt med tre mjölkkannor.


Hoppas ni ska trivas ihop.

44 visningar0 kommentarer

Comments


bottom of page