top of page
  • rRebel

Lär känna BUNN

Uppdaterat: 3 maj 2023


Många av oss kanske förknippar BUNN med svart kaffe och starka kvarnar, men BUNN är mycket mer än så.

Det började för över 170 år sedan, när Jacob Bunn öppnade en livsmedelsbutik i Springfield, USA, och en ung Abraham Lincoln var en av de första kunderna. Mataffären växte snabbt till att bli Bunn Capitol Wholesale Grocery Company och drevs senare av George R. Bunn. I slutet av 1950-talet grundade George en avdelning för dryckesutrustning och 1963 bildades Bunn-O-Matic Corporation officiellt som en separat enhet.

Företaget är idag privatägt och familjeägt. Arthur "Hy" Bunn har varit VD och koncernchef sedan 1988, och har det övergripande ansvaret för företag som hans far grundade. Under hans mandatperiod har BUNN-portföljen utvecklats från att enbart fokusera på kaffe till att inkludera utrustning för espresso, te, juice, filtrerat vatten och många andra drycker. BUNN grundades av fem generationer familjeföretagare och har blivit en partner man kan lita på för lönsam och pålitlig utrustning.


BUNN jobbar bra för att göra gott

BUNN förstår att deras verksamhet påverkar miljön och tar därför ansvar genom BUNN Respect Earth® vilket innebär att bevara jorden för framtida generationer genom hela försörjningskedjan. BUNN utvecklar och jobbar ständigt med att hitta sätt i den dagliga verksamheteten som respekterar naturens resurser, och dom engagerar sig också aktivt inom flera branschorganisationer för att stötta viktiga utbildning- och lagstiftningsinitiativ.

Är du anställd på BUNN erbjuds du också lön för volontärarbete för organisationer som arbetar med kaffe- och teproducerade länder.

Hitta din nästa BUNN kaffemaskin hos rRebel

rRebel är en stolt partner med BUNN och vi erbjuder ett brett utbud av BUNN kaffemaskiner i olika typer och modeller. Gemensamt för alla BUNN kaffemaskiner är att de är tillverkade i rostfritt stål, att de är robusta och kan leverera perfekt bryggkaffe – varje dag. Dessutom erbjuder modellerna olika funktioner som pulsbryggning, bypassfunktion, BrewWISE®, automatisk vattenpåfyllning, upp till tre bryggprofiler på samma tryckknappspanel, fullbryggning/halvbryggningsfunktion och mycket mer. Med en BUNN kaffemaskin säkerställer du ett effektivt flöde av gott bryggkaffe på ditt café, din restaurang eller på kontoret. Här kan du läsa mer BUNN och glöm inte att du är alltid välkommen förbi oss i Hökarängen.

19 visningar

Comments


bottom of page