top of page

Det är äntligen dags för Nordic Coffee fest!

Nordic Coffee fest är en festival i Göteborg den 24-25 februari i Eriksbergshallen. Festivalen är en hyllning till specialkaffebranschen i Norden. Här samlas alla kaffemänniskor, både företag, kaffenördar, nybörjare och alla som gillar kaffe helt enkelt. En rolig festival med mycket kunskap och fokus på engagemang och hållbarhet.

ncf_teaser.jpg

Ses vi där?

Självklart kommer vi att vara där. På plats kommer ni att få träffa oss från både Sverige, Norge och Danmark. Kom förbi för att mingla och kika på våra senaste produktnyheter. Vi kommer också berätta vad man ska tänka på när man köper kaffeutrustning hem till köket. Vi kommer att ha True Artisan Café hos oss, vilket innebär att vi bjuder in olika kafferosterier från Sverige, Danmark och Norge som brygger och visar sitt kaffe hos oss. På kvällen är det Barista League, 12 lag tävlar i 3 omgångar med kaffeutmaningar för att bli korade till baristamästare. Det kommer finnas grymma drinkar och bra musik. Och branschens bästa kaffemänniskor kommer alla samlas under en kväll för att fira nästa kaffemästare. 

Home Barista Class at Nordic Coffee Fest 

Tillsammans med rRebel Coffee Academy kan vi nu berätta att vi kommer erbjuda gratis baristakurser, både lördag och söndag. Igen erfarenhet krävs. Julian, vår underbara kursledare, kommer att hålla 30-minuterspass med små grupper om fyra. Du får lära dig grunderna i att brygga en bra espresso och vad du ska tänka på när du skummar mjölken för att få den sådär krämig och silkeslen. Se till att boka din plats redan nu, - det är först till kvarn som gäller! 

 

Missa inte chansen att lära dig mer och ha kul på Nordic Coffee Festival!

smaller1.jpg
smaller6.jpg

Nordic Coffee Fest´s Official Welcome Party!

Till alla utställare och festivalpartners, Välkommen på fest! Fredag den 23 februari. 

 

Vi tillsammans med Nordic Coffee Fest bjuder in till en rolig och avkopplade kväll, med gott att dricka och grym musik på Folkgbg.

 

Vi kommer att ha med oss en eller två överraskningar och vi hoppas så många som möjligt vill komma. Vi kan faktiskt inte tänka oss en bättre start på helgen.

Se till att boka dina biljetter på event hub så snart som möjligt. 

Kvällen är alltså för er som ställer ut och jobbar på festivalen. 

Fredagen den 23 februari

19:15

 

Vi ses där!
 

smaller4.jpg
smaller5.jpg
smaller.jpg
smaller7.jpg

Låt oss fira den nordiska kaffeindustrin

Som besökare på Nordic Coffee Fest kan du förutom att hänga med oss och andra kaffeentusiaster, också prova fantastiskt kaffe från rosterier över hela Norden i Roasters Village. Och du kan lyssna på föreläsningar och delta i kaffeprovningar. Festivalen är för dig som är i branschen men också för dig som bara är intresserad och gillar att dricka gott kaffe. 

Nordic Coffee Fest vill helt enkelt fira det fantastiska kaffet vi har i Norden, och alla människor som gör det möjligt. Nordic Coffee Fest har också ett mål, vilket är att vara den mest hållbara kaffefestivalen i världen. Det tycker vi är ett grymt mål, och vi på rRebel kommer göra allt vi kan för att förverkliga det. 

Boka dina biljetter så ses vi där!

 

rRebels <3 

bottom of page